Τι ειναι το Happy Learning;

happy learning1Όλοι οι γονείς αυτό που θέλουν από το μωρό τους είναι να μαθαίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρόκειται για ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοστεί από την μητέρα, στο σπίτι, τον πρώτο κιόλας μήνα της ζωής ενός βρέφους.

Ο κ. Στέλιος Μαντούδης, σύμβουλος παιδικής ανάπτυξης, έχει δημιουργήσει μαζί με την επιστημονική του ομάδα ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το “Happy Learning για Βρέφη 0-3 Ετών”.Μέσα από αυτό, το νεογέννητο σας θα αρχίσει να αναπτύσσει τις ικανότητες του.

Το “Happy Learning 0-3 Ετών” καθοδηγεί βήμα-βήμα τους γονείς να ανακαλύψουν τις ικανότητες και τα ταλέντα του παιδιού τους καθώς και να ενισχύσουν τις νοητικές και γνωστικές ικανότητες την πρώιμη περίοδο της ανάπτυξης του εγκέφαλου.

Είναι ένα διασκεδαστικό και πλούσιο σε παιδαγωγικά ερεθίσματα πρόγραμμα που περιλαμβάνει κατάλληλα δομημένες δραστηριότητες, ειδικά μελετημένους βρεφικούς ερεθισμούς και αισθησιοκινητικά παιχνίδια. Ενημερωθείτε σήμερα για όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα happylearning και δώστε από νωρίς στο μωρό σας τα κατάλληλα παιδαγωγικά ερεθίσματα, με το μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, για ένα διασκεδαστικό και εποικοδομητικό μέλλον.